Drogues: Informa’t, dubta, reflexiona i decideix

Estàndard

Més de 80 festes majors o espais d’oci han disposat o bé disposaran properament de punts informatius per a la reducció de riscos en el consum de drogues. De fet, és durant l’estiu que es concentren el 65% de les intervencions del programa SOM.NIT, previstes per a tot l’any, pel gran nombre de festes majors i festivals. La setmana més forta, precisament, serà la primera de setembre, amb 13 intervencions previstes entre les 4 demarcacions.

Els punts d’informatius del SOM.NIT de Creu Roja Joventut (CRJ) tenen un doble objectiu: per una banda, prevenir els riscos associats al consum de drogues entre els joves, i per altre costat, informar-los, el millor possible, sobre els efectes d’aquests substàncies tant perilloses, des d’una perspectiva objectiva i clara, no pas paternalista, perquè puguin decidir si consumir-ne o no, amb coneixement de causa.

Si mai has pensat en provar les drogues, recorda, si us plau, que es tracta de no enganyar-te a tu mateix: informa’t bé, dubta, reflexiona i, finalment, decideix! Perquè pensem que la teva salut és el més important, et convidem a que ens visitis. Més informació del SOM.NIT a: www.somnit.orgwww.facebook.com/somnit – o bé a través de Twitter: @somnitcrj

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s