Tots tenim un costat bo

Estàndard

Divulgació, sensibilització i entreteniment són els tres elements que s’estan combinant durant La marató d’enguany per tal obtenir els fons que permetran sensibilitzar i donar un important impuls econòmic a la recerca relacionada amb l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. La Creu Roja també ha volgut participar amb un equip de 312 voluntaris que estan col·laborant en tasques d’atenció telefònica i altres necessitats logístiques diverses.

la-marato-2016

Catalunya compta amb una xarxa puntera d’equips de recerca i amb uns protocols d’actuació que funcionen amb gran eficiència. Tot i això, cal seguir investigant per detectar i evitar les causes de les lesions, minimitzar-les, o fins i tot curar les discapacitats que se’n deriven, tot avançant en l’eficiència de les teràpies de rehabilitació física, logopèdica, psicològica i cognitiva, per a totes les persones afectades per aquestes malalties.

Al web de la Marató trobareu més informació sobre la campanya i les formes de col·laboració. Informa-te’n i demostra que tots tenim un costat bo, o molt bo!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s