El millor salvavides ets tu!

Estàndard

Aquest estiu fan falta 50.000 donacions de sang a Catalunya per atendre els pacients ingressats en clíniques i hospitals (accidents de trànsit, tractaments de càncer, persones amb malalties cròniques, etc.). Malauradament, però, durant l’estiu les donacions baixen al voltant d’un 30% pel canvi d’hàbits de la ciutadania. Per aquest motiu i per tal de garantir que tots els pacients tinguin la sang necessària per als tractaments, el Banc de Sang ha organitzat campanyes extraordinàries per tot el territori. Hi voldries col·laborar?

el millor salvavides ets tu

A Cambrils també tindràs l’oportunitat de participar durant aquesta setmana. En concret, serà el dijous 11 i el divendres 12 d’agost, de 10 a 14 i de 17:30 a 21:30; a la unitat mòbil que trobareu al Mollet del Rec (Escales Reials) del Port. Perquè la sang caduca i perquè volem garantir que les reserves de sang es mantinguin, et convidem a donar sang. A més, si ho fas, rebràs una calcomania dissenyada especialment per recordar que, quan dónes sang, salves vides i fas #AmicsPerSempre. Nosaltres ho tenim molt clar: aquest estiu, el millor salvavides ets tu!

Un pensament sobre “El millor salvavides ets tu!

  1. Pep

    Gràcies per informar sobre on i quan poder fer donació de sang a Cambrils. Fer-ne el recordatori et genera aquesta necessitat de participar-hi.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s