Si ets donant, ets gran!

Estàndard

Ahir, 16 de gener, va començar la Marató de Donants de Sang 2.0 que s’estarà celebrant als principals hospitals de Catalunya fins el 23 de gener. Aquesta campanya anual per promoure les donacions coincideix amb el període de l’any en què les reserves són més baixes, just després de festes. La Marató està organitzada pel Banc de Sang i Teixits i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració de la Creu Roja, la Federació Catalana de Donants de Sang i els ajuntaments de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona.

En aquesta edició, un dels principals objectius de la Marató és cercar nous donants entre la població jove. Per això, un grup força nombrós de joves de 18 anys s’està ocupant de dinamitzar les donacions a través de les xarxes socials, juntament amb els ambaixadors 2.0 de la Marató i totes aquelles persones anònimes que també han decidit col·laborar voluntàriament en la difusió d’aquesta iniciativa.

Hi ha moltes coses que et fan gran a la vida i una de les més importants és donar sang, potser perquè només ho pots fer a partir dels 18 anys o potser, simplement, perquè cada vegada que ho fas salves 3 vides. Així de fàcil, sense demanar res a canvi, només aquella satisfacció per haver dedicat una part del teu temps amb la finalitat d’ajudar algú que ni tan sols saps com es diu. T’animes a fer-ho…? Doncs si de debò vols fer-te gran, reserva hora per a la Marató de Donants de sang 2.0; i si no pots donar sang, no t’amoïnis, perquè sempre podràs oferir-nos i compartir els teus tuits, likes, #FF’s o comentaris… Som-hi! Encara hi ets a temps!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s