822 infants, 557 famílies, 1 àpat saludable al dia

Estàndard

Des de dilluns passat i fins el proper 21 d’abril, tot coincidint amb el període de vacances de Setmana Santa, la Creu Roja està distribuint, novament, Targetes de Suport Alimentari, perquè 557 famílies en situació de màxima vulnerabilitat puguin comprar aliments per als seus fills. Es tracta de garantir, com a mínim, un àpat saludable al dia, entre els 822 infants en situació de risc que s’estan beneficiant d’aquesta campanya.

Per complementar la distribució de les targetes, la Creu Roja també ha elaborat, amb el suport de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, una guia amb la cistella de l’alimentació bàsica (Menjar sa amb menys diners: 10 consells per treure més profit dels teus euros) que s’està distribuint entre les famílies beneficiàries de les targetes de prepagament.

Aquest és un dels projectes que s’emmarca en l’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil, que la Creu Roja té previst presentar el proper mes de maig. Aquesta iniciativa –ben aviat us en parlarem de la mateixa– serà una crida a la ciutadania per tal aconseguir el màxim de recursos i suports possibles que permetin desenvolupar projectes d’alimentació infantil, davant l’augment de la taxa de risc de pobresa entre els nens i nenes de Catalunya, que ja arriba al 29,4%.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s